Asociatia GAL Cheile Sohodolului, in calitate de beneficiar in cadrul sm 19.1 “Sprijin pregatitor”, anunta demararea proiectului “Strategia de dezvoltare 2023-2027”.

Avand in vedere faptul ca suntem in etapa solicitarii de noi finantari din cadrul Planului National Strategic pentru intreg teritoriul GAL, este deosebit de importanta participarea tuturor actorilor locali la elaborarea Strategiei de dezvoltare locala a teritoriului GAL Cheile Sohodolului. Acesta este alcatuit din urmatoarele UAT -uri: Arcani, Balesti, Cilnic, Godinesti, Lelesti, Pestisani, Runcu, Schela, Stanesti, Turcinesti, Uricani (Judetul Hunedoara). Sugestiile si propunerile pot fi transmise la adresa de e-mail: gal.sohodol@gmail.com.

Sunt foarte importante nevoile comunitatilor, ideile de afaceri, aspectele sociale care trebuie finantate din noua linie de finantare pentru dezvoltarea unitara a teritoriului GAL.

Va invitam sa participati la intalnirile programate incepand cu data de 23.10.2023, conform urmatorului desfasurator:

Comunicat de presa GAL Cheile Sohodolului, sM 19.1, Sprijin pregatitor

Ne gasiti si pe facebook: Asociatia GAL Cheile Sohodolului

ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');