Stimati colaboratori,
Va recomandam sa analizati Ordinul MADR nr.181 din 30.06.2020 cu privire la stabilirea unor proceduri specifice activitatii de implementare tehnica si financiara a masurilor aferente PNDR 2014-2020.
Prevederile ordinului aduc modificari cu privire la reprogramarea activitatilor si prelungirea unor etape din graficul de implementare, reesalonarea transelor de plata si efectuarea platilor intr-un numar mai mare de 5 transe, dar nu mai mult de 7 transe, la solicitarea beneficiarului.
Pentru masurile forfetare reprogramarea activitatilor prevazute in planul de afaceri se va realiza cu respectarea duratei de implementare din art. 19 (4) al Reg. nr. 1305/2013.
Pentru proiectele ce propun termen de finalizare sau durata limita de implementare, este obligatorie obtinerea unei aprobari din partea organelor de conducere a Asociatiei Gal Cheile Sohodolului anterior depunerii documentatiei de avizare a prelungirii perioadei de implementare la AFIR.
Beneficiarii directi cu proiecte in implementare au primit detalii pe e-mail, va rugam sa verificati si sa confirmati primirea.
Pentru detalii, va stam la dispozitie (0738125535 sau email: gal.sohodol@gmail.com)
Echipa GAL Cheile Sohodolului
ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');