Dragi romani,

 In primul rand dorim sa uram o primavara minunata tuturor doamnelor si domnisoarelor!
Echipa GAL Cheile Sohodolului participa alaturi de alte 34 de Ong-uri din Gorj la colectarea de ajutoare pentru populatia din Ucraina in cadrul initiativei “GORJ PENTRU UCRAINA”.
 La punctul de colectare pus la dispozitie de Primaria Targu Jiu in cadrul Stadionului Municipal Tg Jiu se colecteaza urmatoarele tipuri de donatii: conserve la cutie (de ex:fasole cu carnati, carne in sos propriu, pateuri), biscuiti, scutece pentru copii, baterii de lanterna, paturi groase, produse de igiena, masti de protectie, materiale sanitare (spirt, tifon, medicamente analgezice, etc). Mai sunt necesare generatoare electrice si lanterne.
NU se colecteaza apa, haine si conserve in borcane. Pe cat posibil ar fi bine ca donatiile sa fie ambalate in cutiii si pe acestea sa scrie ce contin: alimente, materiale de igiena, etc. Este practic la incarcarea in camioane.
Prin intermediul Crucii Rosii Internationale si a unor organizatii nonprofit din Ucraina acestea vor fi donate direct in orasele sub asediu din tara respectiva. Oameni de bine asigura transportul gratuit de la Tg Jiu pana la granita de unde vor fi preluate.
Centrul de primire se afla la stadionul municipal TG JIU, langa centrul de vaccinare.
Primul tir va pleca vineri noapte spre destinatie, dar continuam si saptamana viitoare.
Daca exista persoane sau societati ce doresc sa doneze, va rugam sa le directionati catre noi. Putem prelua de la domiciliu/sediu donatiile.
Persoana de contact: Gill Ecobescu – tel si wsp 0738 125 535 / 0726 353 554
Multumim tuturor!

Cu stima,
 Gill ECOBESCU
  Manager
ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');