In atentia beneficiarilor de proiecte si a colaboratorilor GAL Cheile Sohodolului: va informam ca din cauza masurilor speciale de preventie in contextul epidemiei de coronavirus, suntem nevoiti sa intrerupem temporar programul cu publicul. Va rugam sa ne contactati telefonic la numerele de telefon 0738 125 535, 0726 353 554 sau prin e-mail: gal.sohodol@gmail.com.

În ceea ce privește verificarea conformității Cererilor de plată la GAL, documentația aferentă DCP se va depune electronic/scanat  la adresa oficiala de email:gal.sohodol@gmail.com sau se va transmite prin poștă/curier, în format fizic (cu obligația de a ne anunța în prelabil acest lucru, pe email) pe adresa biroului nostru din localitatea Rachiti, nr.105, com.Runcu, Jud. Gorj.

Citiți cu atenție prevederile Ordinului 78/19.03.2020 , analizați obiectiv și corect stadiul implementării proiectelor dvs./gradul de realizare a cifrei de afaceri (în cazul proiectelor cu sprijin forfetar), fiți responsabili și țineți cont de toți factorii de risc pe durata stării de urgență la nivel național, iar dacă se impune, în funcție de nevoile specifice identificate, faceți demersurile necesare la AFIR pentru reorganizarea, restructurarea, reprogramarea activităților sau ( în cazul în care aceste masuri nu sunt posibile) suspendarea prevederilor contractuale pe durata stării de urgență, astfel încât – după ce trece această perioadă de criză- să va puteți relua activitatea normal și să vă îndepliniți indicatorii asumați la contractare.

Cu stima,

Echipa GAL Cheile Sohodolului

ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');